Európai Uniós Pályázatírás - pályázatírás, pályázatfigyelés, menedzsment - www.eupalyazatiro.com


Képek / Videók
Megosztás
Leírás
Az eupalyazatiro.com pályázatírói weboldalt és annak szolgáltatásait Pacsai Gábor a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány elnöke azzal a céllal indította útjára hogy mint Európai Uniós pályázatíróként, egyben civil szervezet vezetőként olyan sikeres vállalkozások fejlesztésében, céljainak elérésben, álmainak megvalósításában működjön közre amely ipari gazdaságunk fellendítését szolgálja.

Emellett kiemelt célunknak hisszük, érezzük hogy vállalkozása nemcsak eredményes és sikeres legyen hanem minél nagyobb hangot és teret kaphasson mint hazai, mint külföldi piacon egyaránt. E sikerek elengedetlen eleme a sikeres projektjavaslat elkészítése, folyamatos rendelkezésre állás, partnerünk folyamatos tájékoztatása, bevonása a pályáztatási folyamat teljes végezetéig.

Az Európai Uniós pályázatírás felé nyilvánuló és növekvő igényből adódóan sikereinkből inspirálódva úgy érezzük nemcsak támogatni, de nagymértékben hozzá tudunk járulni partnereink sikereihez, terveinek megvalósításához. Számunkra a pályázatírás, projektmenedzselése nem kihívás hanem életérzés.

Az eltelt három esztendőben komoly tapasztalatra, pályáztatási ismeretekre tettünk szert a pályázatírás és projektmenedzsment területén, amely pozitív hatását fejti ki nemcsak a megvalósítani kívánt projektre, hanem annak fenntartási időszakára is.

Tevékenységünk

Pályázatírói tevékenységünk nemcsak európai uniós pályázatok területét fedi le, hanem hazai kollégiumok, költségvetési szervek által kiírt pályázati anyagok elkészítésére is kiterjed ezzel is széles látókört biztosítva magánszemély, céges, vállalati és civil szférának is egyaránt.

Tevékenységünk projektgenerálásban, pályázatírásban és projektmenedzsment szolgáltatásban nyilvánul meg.

A vállalkozások, civil szervezetek, magánszemélyek életében elengedetlen a forrásteremtés és a forrásszerzés. Mind pályázatíróként mint projektmenedzserként fontosnak tartjuk hogy az Ön vállalkozása, szervezete velünk fejlődjön.

Hisszük hogy tapasztalatainkkal, szaktudásunkkal az Ön sikerét, eredményességét szolgáljuk!
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pacsai Gábor

  • +36302732711

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pacsai Gábor

  • +36302732711

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület